EleCAD

Technisch Tekenbureau

Over EleCAD

EleCAD is een technisch tekenbureau dat zich inzet voor het tekenen, reviseren en digitaliseren van uw technische tekeningen. Daarbij staan persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Dan kan technisch bureau EleCAD u hierbij wellicht van dienst zijn. Mijn ervaring zorgt ervoor dat mijn tekenwerkzaamheden naadloos kunnen aansluiten op een eventuele behoefte van uw tekenkamer of organisatie.

Graag omschrijf ik mijzelf als een betrouwbare partner, probeer ik een verlengstuk van uw organisatie te zijn en kan snel acteren wanneer u (tijdelijk) verlegen zit om capaciteit bij het verwerken van (digitale) gegevens.

Neem nu contact op »

Over mijzelf

Getrouwd en trotse vader van drie (uiteraard) geweldige kinderen in de leeftijd van 17-22 jaar (wat gaat dat snel...!), woon in Gennep, waar ik ook mijn kantoor aan huis heb.

Mijn, nu ruim 29-jarige, tekenervaring (waarvan 19 jaar met AutoCAD) heb ik opgedaan bij een landelijk bekend ingenieursbureau (meet- en regeltechniek), een tekenbureau, een besturingskastbouwer (van busduct via windmolens tot kermisattracties) en een 7-jarige detachering bij Rijkswaterstaat.

Sinds januari 2006 groeit die ervaring via mijn eigen tekenbureau, waarbij ik ook in aanraking kom met andere disciplines. Mijn opdrachtgevers zijn o.a. werkzaam in de: elektrotechniek, klimaatbeheersing, rioleringstechniek, infrastructuur, GEO, werktuigbouw (CV, ventilatie, GaWaLo), GIS, procestechniek en vastgoedbeheer (facility-management).

Mijn eigen werkzaamheden ‘beperken’ zich, naast de opname op locatie, tot het échte tekenwerk, dus geen advies- of engineeringwerk. Dankzij mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk echter, kan ik wellicht toch aan uw vraag voldoen door met vaste partners samen te werken.